51 71 52 70 post@medco-dinhms.no

BYGG OG ANLEGG

VÅRE KUNDER INNEN BYGG OG ANLEGG ER FORNØYDE MED AT VÅRE ANSATTE HAR BYGGEKORT OG KAN BISTÅ PÅ BYGGEPLASSEN. VI ER OGSÅ EKSPERTER PÅ DIGITALE HMS-SYSTEMER FOR BYGG OG ANLEGG OG SAMARBEIDERE MED MARKEDSLEDEREN. TRENGER DU BEDRE HMS PÅ BYGGEPLASSEN?

INDUSTRI

VI HAR EN REKKE KUNDER INNEN INDUSTRIEN OG KAN KRAVENE TIL ALT FRA STØY OG KJEMIKALIER TIL HMS OG SYSTEMATIKK. VI HJELPER DEG MED RISIKOVURDERINGER, YRKESHYGIENE OG HELSEKONTROLLER SKREDDERSYDD FOR INDUSTRIEN

HOTELL OG RESTAURANT

VI ER NORGES STØRSTE BHT INNEN HORECA. TRENGER DU HJELP MED IK/MAT? VI HAR DIGITALE SYSTEMER, KOMPETANSEN OG ERFARINGEN. VI BISTÅR DEG VED TILSYN FRA MAT- OG ARBEIDSTILSYNET.

HANDEL OG KONTOR

TRENGER DU BISTAND MED ERGONOMI PÅ KONTORET ELLER HJEMMEKONTORET? VÅRE BEDRIFTSFYSIOTERAPEUTER HAR LØSNINGEN. VI HAR SKREDDERSYDDE HELSEKONTROLLER FOR DE SOM ARBEIDER PÅ KONTOR OG HAR EKSPERTISE PÅ PSYKOSOSIALT ARBEIDSMILJØ.

OLJE OG GASS

NORSK SOKKEL HAR NOEN AV DE STRENGESTE KRAV TIL HELSE, MILJØ OG SIKKERHET I VERDEN. VI BISTÅR OPERATØRER, DRILLINGSELSKAPER, OLJESERVICE OG ANDRE MED Å OPPFYLLE DISSE KRAVENE OG KAN NORSOK, SAMT HAR ANSATTE MED SERTIFIKAT TIL OG ERFARING MED OFFSHORE ARBEID.

LUND BHT – KRISTIANSAND BLIR TIL Medco dinHMS avd. Agder –  TLF 46 95 46 46

Sammen skaper vi arbeidsglede!

Medco dinHMS - SAMMEN SKAPER VI ARBEIDSGLEDE

Vi forenkler og effektiviserer ditt HMS-arbeid der du er!

Fra våre 2 kontor i Kristiansand og Mandal tilbyr vi et bredt spekter av tjenester som f.eks. helsekontroller, individuelle veiledningssamtaler, risikovurderinger, forebyggende arbeidsmiljøarbeid og alle typer HMS-rådgivning og -bistand.

MEDCO dinhms - i nærheten av deg

VI ER LANDSDEKKENDE, OG STØTTER BEDRIFTER I ALLE STØRRELSER. ER VI DE MEST TILGJENGELIGE I NORGE?

LANDSDEKKENDE BETJENTE KONTOR

VI REISER OG FORETAR HELSEUNDERSØKELSER OVER HELE LANDET

Kunder i Norge

BEDRIFTSHELSETJENESTE

Medco dinHMS avd. Agder er en godkjent bedriftshelsetjeneste som har erfaring og kunnskap som kan bidra til at din organisasjon kan forvalte de ansattes ressurser på en bedre måte.

Fokus på HR/personalbehandling øker din produktivitet og lønnsomhet! Vi kan hjelpe deg med dine HMS- og HR-utfordringer!

HMS - RÅDGIVNING

Hos oss får alle en egen HMS-rådgiver som hjelper deg med alt fra utarbeidelse av handlingsplan til årssraport og alt der i mellom. HMS-rådgiveren blir kjent med din virksomhet, har spesialkunnskaper om enkelte bransjer og arbeider proaktivt med deg som kunde.

HMS - SYSTEM

Vi tilbyr bistand i utarbeidelse, vedlikehold, revisjon og bruk av HMS systemer. Som en av få aktører tilbyr vi fullverdig elektronisk HMS løsning med moduler som avvikshåndtering, aktiviteter og risikokartlegginger m.m. Alt tilpasset din virksomhets størrelse og art.

LEDELSE OG HMS

Medco dinHMS samarbeider tett med ledere på alle nivåer i bedriften slik at lederne blir best mulig skikket til å ivareta sine ansvarsoppgaver. Vi tilbyr et faglig nettverk for å veilede bedriftens ledere i vanskelige situasjoner, og bistår som rådgivere og støttespillere ved alvorlige uønskede hendelser!

BEDRIFTSHELSETJENESTE

Vi hjelper deg der du er, alle våre lokasjoner tilbyr klinikk, Lege, kurs og andre bedriftsorienterte helsetjenester. Trenger du en pliktoppfyllende leverandør for dine HMS behov?

HMS - RÅDGIVNING

MENNESKE – LEDELSE – SYSTEM
Trenger du en samarbeidspartner som bistår øverste ledere, mellomledere og medarbeidere i arbeidsrelaterte spørsmål og kompetanseheving innenfor HMS arbeidet?

«Hos oss får du en dedikert rådgiver som jobber tett med deg, både som motivator og veiviser slik at vi skal kunne hjelpe deg når hendelsen først oppstår. Vi hjelper på en trygg og forsvarlig måte og er der for deg når du trenger det som mest. Har du utfordringer med arbeidsmiljøet eller trenger annen støtte i ditt HMS arbeid?

Tone Thorstensen Daglig Leder Medco dinHMS avd. Agder

Tone Thorstensen daglig leder Medco dinHMS Agder
Kuba Medco dinHMS

HMS-SYSTEM

ER DU PÅ JAKT ETTER ET PRAKTISK OG MODERNE DIGITALT HMS SYSTEM? – KUBA GJØR JOBBEN ENKLERE

I samarbeid med Kuba tilbyr Medco dinHMS markedets mest fleksible system for internkontroll og HMS!

LEDELSE OG HMS

HMS og Ledelse kan by på utfordringer for de fleste av oss, enten du har erfaring fra tidligere eller selv må ta steget med å utvikle gode HMS – rutiner. Medco dinHMS er en total leverandør innen HMS faget. Vi har kunnskapen og kompetansen for å lede deg gjennom dine prosesser, enten det gjelder støtte i nedbemanningsprosesser, konflikthåndtering, utvikling av arbeidsmiljøet, støtte i sykefraværsarbeidet for å nevne noe.

Blanchard Medco dinHMS

Lund BHT BLIR TIL Medco dinHMS AVD. AGDER

Ved vårt hovedkontor på Kjøita I Kristiansand koordinerer vi hendelser og rettleder deg der du er. Kristiansand er hovedkontor for Agder og dekker hele Sørlandet.
KONTAKT OSS
Medco dinHMS legesenter klinikk

FOREBYGGENDE HELSESENTER

Som medlem hos Medco dinHMS får man prioritert tilgang til våre helsetjenester ved alle våre avdelinger i Agder og samarbeidspartnere i resten av Norge.

Trenger du informasjon om Korona?

Vi har opprettet en egen side for informasjon om Korona - Covid19 - Karantene - Hjemmekontor

 

Friske medarbeidere er virksomhetens viktigste ressurs. Ta forebyggende helse på alvor. Vi kan hjelpe deg med smittevern, hygiene og andre ting som er nødvendig for å minske risiko for smitte på din abeidsplass!

LES MER

Om oss

Lund Bedriftshelsetjeneste skifter navn til Medco dinHMS men vi vil fortsatt være en foretrukken og ledende aktør lokalt i Agder, som sammen med våre kunder skaper arbeidsglede! Vi fremstår moderne og kjennetegnes av verdiene engasjert, pålitelig, kompetent og løsningsorientert. Vi ønsker å utvikle et samarbeid og engasjement hos våre kunder, der vi kan være en motivator og aktiv pådriver i virksomhetens arbeidsmiljøarbeid.

Medco dinHMS arbeidsglede

Spesialiserte kurs avdeling Agder

DIGITAL KONSULTASJON

Vi tar helse på alvor og har derfor satt opp mulighet for e-konsultasjon via Confrere og kurs via Adobe Connect (tilsvarer teams) slik at du kan velge å ta kurset eller konsultasjon hjemmefra eller fra kontoret.
Velger du å komme så har vi fullt smittevern i forhold til smitte på våre kurs, der vi  blant annet sørget for at kursdeltakere sitter på sosial distanse fra hverandre i kurslokale og kantinen som ekstra sikkerhet på grunn av den pågående Corona pandemien.
Vi har lang erfaring med å bruke digitale konsultasjone/e-konsultasjon og videomøter ved behov både for kunder utenfor allfarvei og når noe haster.
digital konsultasjon Medco dinHMS

HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

VI ER HER FOR DEG! 

VI KAN FOREBYGGENDE HELSEARBEID

Våre spesialister I arbeidshelse gjennomfører daglig en rekke konsultasjoner nær deg. vi har kontorer sentralt i Kristiansand for at du skal ha lettest tilgang til attester, sertifiseringer, testing, reise eller annet bedriftsrelatert HMS arbeid. Særlig gjelder dette arbeidsrelaterte plager, psykososiale forhold og sikkerhet på jobb. Eksempelvis hjelper vi deg med utfordringer som; ansatt forhold, sykefravær, nedbemanning, smittevern, ergonomi for å nevne noe. kontakt oss gjerne slik at vi kan hjelpe deg i ditt HMS arbeid!

ARSANA DINHMS SAMARBEIDSPARTNER

Arsana dinHMS er en ledende bedriftshelsetjeneste i Bergen. Vi har høy kompetanse og et godt tverrfaglig miljø. Staben består av 20 spesialister innen HMS og helse som dekker alle områder innen forebyggende helse. Vi har i tillegg høyt servicenivå med kort responstid og har kunder fra alle bransjer. Arsana dinHMSer en del av en landsdekkende bedriftshelsetjeneste med lokal forankring. Arsana dinHMS er godkjent av Arbeidstilsynet som tilbyder av bedriftshelsetjeneste.

Bedriftshelse1 SAMARBEIDSPARTNER

Bedriftshelse1 er leverandør av bedriftshelsetjenester i Sogn og Fjordane, Hardanger/Voss og Sunnmøre. Bedriftshelse1 har 30 års erfaring, er lokalt forankret og har 60 kompetente medarbeidere. Vi jobber hver dag med store deler av det offentlige og private næringslivet for å sikre at mål blir nådd og at det skapes trivsel på arbeidsplassen.

DINHMS - SAMARBEIDSPARTNER OG DATTERSELSKAP

dinHMS har over 10 års erfaring og
er en ledende leverandør av bedriftshelsetjenster
i hele Norge med hovedkontor i Barcode i Oslo. 

Medco dinHMS SAMARBEIDSPARTNER

Medco dinHMS har i snart 30 år vært en ledende aktør innen bedriftshelsetjeneste i Rogaland. Med kunder innen alle yrkesgrupper har de spesialisert seg på olje/offshore og relaterte bransjer, og leverer tjenester langs hele «oljekysten».

BLANCHARD NORGE SAMARBEIDSPARTNER

VERDENSLEDENDE LEDERUTVIKLINGSPROGRAM

KUBA - SAMARBEIDSPARTNER

NORGES BESTE DIGITALE HMS SYSTEM?
Markedets mest moderne og fleksible system for HMS arbeid.