51 71 52 70 post@medco-dinhms.no

OLJE OG GASS

NORSK SOKKEL HAR NOEN AV DE STRENGESTE KRAV TIL HELSE, MILJØ OG SIKKERHET I VERDEN. VI BISTÅR OPERATØRER, DRILLINGSELSKAPER, OLJESERVICE OG ANDRE MED Å OPPFYLLE DISSE KRAVENE OG KAN NORSOK, SAMT HAR ANSATTE MED SERTIFIKAT TIL OG ERFARING MED OFFSHORE ARBEID.

INDUSTRI

VI HAR EN REKKE KUNDER INNEN INDUSTRIEN OG KAN KRAVENE TIL ALT FRA STØY OG KJEMIKALIER TIL HMS OG SYSTEMATIKK. VI HJELPER DEG MED RISIKOVURDERINGER, YRKESHYGIENE OG HELSEKONTROLLER SKREDDERSYDD FOR INDUSTRIEN

HOTELL OG RESTAURANT

VI ER NORGES STØRSTE BHT INNEN HORECA. TRENGER DU HJELP MED IK/MAT? VI HAR DIGITALE SYSTEMER, KOMPETANSEN OG ERFARINGEN. VI BISTÅR DEG VED TILSYN FRA MAT- OG ARBEIDSTILSYNET.

BYGG OG ANLEGG

VÅRE KUNDER INNEN BYGG OG ANLEGG ER FORNØYDE MED AT VÅRE ANSATTE HAR BYGGEKORT OG KAN BISTÅ PÅ BYGGEPLASSEN. VI ER OGSÅ EKSPERTER PÅ DIGITALE HMS-SYSTEMER FOR BYGG OG ANLEGG OG SAMARBEIDERE MED MARKEDSLEDEREN. TRENGER DU BEDRE HMS PÅ BYGGEPLASSEN?

OFFENTLIG SEKTOR

TRENGER DU BISTAND MED ERGONOMI PÅ KONTORET ELLER HJEMMEKONTORET? VÅRE BEDRIFTSFYSIOTERAPEUTER HAR LØSNINGEN. VI HAR SKREDDERSYDDE HELSEKONTROLLER FOR DE SOM ARBEIDER PÅ KONTOR OG HAR EKSPERTISE PÅ PSYKOSOSIALT ARBEIDSMILJØ.

MEDCO-dinHMS – AVDELING HAUGESUND – EN DEL AV dinHMS GRUPPEN – VI ER FLYTTET TIL 24/7 BYGGET I SPANNAVEGEN 152

NYTT TELEFONNUMMER 52 72 62 00

Vi gir Norge bedre arbeidshelse

Medco dinHMS - SAMMEN SKAPER VI ARBEIDSGLEDE!

Vi forenkler og effektiviserer ditt HMS-arbeid der du er!

Fra Våre kontorer i Rogaland tilbyr vi et bredt spekter av tjenester som f.eks. helsekontroller, risikovurderinger og alle typer HMS-rådgivning og -bistand.

Medco dinHMS en del av dinHMS gruppen - landsdekkende bedriftshelsetjeneste - i nærheten av deg

VI ER LANDSDEKKENDE, OG STØTTER BEDRIFTER I ALLE STØRRELSER. ER VI DE MEST TILGJENGELIGE I NORGE?

LANDSDEKKENDE BETJENTE KONTOR

VI REISER OG FORETAR HELSEUNDERSØKELSER OVER HELE LANDET

Kunder i Norge

BEDRIFTSHELSETJENESTE

Medco dinHMS er en godkjent bedriftshelsetjeneste som har erfaring og kunnskap som kan bidra til at din organisasjon kan forvalte de ansattes ressurser på en bedre måte.

Fokus på HR/personalbehandling øker din produktivitet og lønnsomhet! Vi kan hjelpe deg med dine HMS- og HR-utfordringer!

HMS - RÅDGIVNING

Hos oss får alle en egen HMS-rådgiver som hjelper deg med alt fra utarbeidelse av handlingsplan til årssraport og alt der i mellom. HMS-rådgiveren blir kjent med din virksomhet, har spesialkunnskaper om enkelte bransjer og arbeider proaktivt med deg som kunde.

HMS - SYSTEM

Vi tilbyr bistand i utarbeidelse, vedlikehold, revisjon og bruk av HMS systemer. Som en av få aktører tilbyr vi fullverdig elektronisk HMS løsning med moduler som avvikshåndtering, aktiviteter og risikokartlegginger m.m. Alt tilpasset din virksomhets størrelse og art.

LEDELSE OG HMS

Medco samarbeider tett med ledere på alle nivåer i bedriften slik at lederne blir best mulig skikket til å ivareta sine ansvarsoppgaver. Vi tilbyr et faglig nettverk for å veilede bedriftens ledere i vanskelige situasjoner, og bistår som rådgivere og støttespillere ved alvorlige uønskede hendelser!

Medco dinHMS Haugesund

BEDRIFTSHELSETJENESTE

Vi hjelper deg der du er, alle våre lokasjoner tilbyr klinikk, Lege, kurs og andre bedriftsorienterte helsetjenester. Trenger du en pliktoppfyllende leverandør for dine HMS behov?

 

HMS - RÅDGIVNING

MENNESKE – LEDELSE – SYSTEM
Trenger du en samarbeidspartner som bistår øverste ledere, mellomledere og medarbeidere i arbeidsrelaterte spørsmål og kompetanseheving innenfor HMS arbeidet?

«Friske medarbeidere er enhver virksomhets viktigste ressurs. Vi skreddersyr løsninger spesielt tilpasset din virksomhet; og gir deg de verktøyene du trenger. Medco dinHMS Haugesund bistår øverste ledere, mellomledere og medarbeidere i arbeidsrelaterte spørsmål.»

Stefanie Sprong avdelingsleder Medco dinHMS avd. Haugesund

Kuba Medco dinHMS

HMS-SYSTEM

ER DU PÅ JAKT ETTER ET PRAKTISK OG MODERNE DIGITALT HMS SYSTEM? – KUBA GJØR JOBBEN ENKLERE

I samarbeid med Kuba tilbyr Medco dinHMS markedets mest fleksible system for internkontroll og HMS!

LEDELSE OG HMS

HMS og Ledelse kan by på utfordringer for de fleste av oss, enten du har erfaring fra tidligere eller selv må ta steget med å utvikle gode HMS – rutiner. Medco dinHMS er en total leverandør innen HMS faget og har inngått samarbeid med noen av de mest anerkjente faglige miljøene i Norge. Vi har kunnskapen og kompetansen for å lede deg gjennom dine prosesser.

Blanchard Medco dinHMS

Medco dinHMS EN DEL AV dinHMS GRUPPEN

Ved vårt kontor I Haugesund koordinerer vi hendelser og rettleder deg der du er.  Trenger du hjelp eller støtte i ditt HMS ARBEID?

KONTAKT OSS
lege Medco dinHMS

LEGESENTER

Som medlem hos Medco dinHMS får man prioritert tilgang til våre leger og helsetjenester ved alle våre kontorer i Rogaland og Agder. I Haugesund holder vi til i 24/7-bygget fra årsskiftet.

NYE LOKALER I 24/7-BYGGET FRA 1.1.21

Vi flytter inn i splitter nye lokaler tilpasset våre kunders behov med klinikk i 4. etg.

 

Friske medarbeidere er virksomhetens viktigste ressurs. Ta forebyggende helse på alvor. Har du en vond rygg eller andre helseplager på din arbeidsstasjon? Kom innom og la våre bedriftsfysioterapauter rådgi deg i forhold til hvordan du best kan tilrettelegge for et godt fysisk arbeidsmiljø både på kontoret og på hjemmekontoret. Østensjø er en av mange kunder hvor ansatte kan komme og gjennomføre helsekontroller hos oss.

KONTAKT OSS

LINDA TAR DEG I MOT

Linda styrer vårt lab i Haugesund og har full kontroll på alle bestillinger av alt fra legetimer til andre tjenester. Hun tar i mot deg når du kommer til oss og sørger for at alt blir som avtalt. Hun har også full kontroll på laboratorieundersøkelser og utfører våre Covid-19 tester i Haugesund.

 

HMS KURS; ARBEIDSMILJØ - ERGONOMI - FØRSTEHJELP - IK/MAT OG LEDERTRENING

Delta på et av våre mange kurs med våre kompetente medarbeidere på utvalgte kurslokasjon, I din bedrift og lokalt ved våre kontor. I tillegg tilbyr vi nå alle våre kurs via Adobe Connect (mye bedre enn Teams!)

DIGITAL KONSULTASJON

Vi tar helse på alvor og har derfor satt opp mulighet for e-konsultasjon via Confrere og kurs via Adobe connect slik at du kan velge å ta kurset eller konsultasjon hjemmefra eller fra kontoret.
Velger du å komme så har vi fullt smittevern i forhold til smitte på våre kurs, der vi  blant annet sørget for at kursdeltakere sitter på sosial distanse fra hverandre i kurslokale og kantinen som ekstra sikkerhet på grunn av den pågående Corona pandemien.
Vi har lang erfaring med å bruke digitale konsultasjone/e-konsultasjon og videomøter ved behov både for kunder utenfor allfarvei og når noe haster.

 

e-konsultasjon Medco dinHMS

HAR DU NOEN SPØRSMÅL?

VI ER HER FOR DEG! 

VÅRE LEGER KAN ARBEIDSMEDISIN

Våre leger og spesialister i arbeidsmedisin gjennomfører daglig en rekke konsultasjoner nær deg. vi har kontorer på Tananger, Hinna, Haugesund og Ryfylke for at du Skal ha lettest tilgang til attester, sertifiseringer, testing eller reise. Særlig gjelder dette arbeidsrelaterte plager, men dersom vi har kapasitet hjelper vi også de som opplever for lang ventetid hos fastlege eller de som bor et annet sted og derfor ikke har fastlege i nærområdet.

Arsana dinHMS samarbeidspartner Medco dinHMS

ARSANA SAMARBEIDSPARTNER

Arsana er en ledende bedriftshelsetjeneste i Bergen. Vi har høy kompetanse og et godt tverrfaglig miljø. Staben består av 20 spesialister innen HMS og helse som dekker alle områder innen forebyggende helse. Vi har i tillegg høyt servicenivå med kort responstid og har kunder fra alle bransjer. Arsana er en del av en landsdekkende bedriftshelsetjeneste med lokal forankring. Arsana er godkjent av Arbeidstilsynet som tilbyder av bedriftshelsetjeneste.
Medco dinHMS Samarbeidspartner Bedriftshelsetjeneste1

Bedriftshelse1 SAMARBEIDSPARTNER

Bedriftshelse1 er leverandør av bedriftshelsetjenester i Sogn og Fjordane, Hardanger/Voss og Sunnmøre. Bedriftshelse1 har 30 års erfaring, er lokalt forankret og har 60 kompetente medarbeidere. Vi jobber hver dag med store deler av det offentlige og private næringslivet for å sikre at mål blir nådd og at det skapes trivsel på arbeidsplassen.
Medco dinHMS samarbeidspartner dinHMS BHT

DINHMS - SAMARBEIDSPARTNER OG DATTERSELSKAP

dinHMS har over 10 års erfaring og
er en ledende leverandør av bedriftshelsetjenster
i hele Norge med hovedkontor i Barcode i Oslo. 
Medco dinHMS Bedriftshelsetjeneste Utvikling

Utvikling.org SAMARBEIDSPARTNER

Utvikling.org har i nærmere 20 år samlet Norges beste formidlere innen HMS og ledelse.

Ingen i Norge har hatt flere deltakere gjennom åpne Hms-kurs enn oss de siste 10 år. HMS-opplæring for ledere og annen lederutvikling ble fort en del av vårt tjenestespekter.

BLANCHARD NORGE SAMARBEIDSPARTNER

VERDENSLEDENDE LEDERUTVIKLINGSPROGRAM
Kuba digitalt HMS system Medco dinHMS

KUBA - SAMARBEIDSPARTNER

NORGES BESTE DIGITALE HMS SYSTEM?

Markedets mest moderne og fleksible system for HMS-arbeid.