51 71 52 70 post@medco-dinhms.no

ERGONOMI

HVA ER ERGONOMI?

Ergonomi omfatter tilpasningen mellom menneske, teknikk og arbeid. Både arbeidstaker og arbeidsgiver må ta hensyn til et akseptabelt nivå på dette området for å unngå belastningsskader og sykdom. Det er fort gjort å glemme hvor viktig ergonomi er, særlig på hjemmekontoret. Ta kontakt eller last ned rutinebeskrivelser for både hjemmekontoret og arbeidsplassen under. Her får du også se et utvalg av våre ergonomiske produkter og hvilke kunder vi har på dette området.

LAST NED RUTINEBESKRIVELSER

ERGONOMISKE STOLER

Vitenskapelige studier viser at sitting på en ergonomisk stol fra Backapp reduserer ryggsmertene. For meg er det aller viktigst at jeg har blitt kvitt mine ryggproblemer. De vitenskapelige studiene bekrefter det som mange tusen brukere har erfart.

– Dr. Freddy Johnsen

Ergonomi gjennom ergonomiske stoler Medco dinHMS
Ergonomisk risikovurdering av Medco dinHMS

Ergonomisk Risikovurdering

Vi hjelper deg der du er, her er Ine Bjelland i aksjon på Norsk Sokkel.
ERGONOMISK RÅDGIVNING - Søkelys på forebyggende helse

Den viktigste ressursen i en bedrift er friske medarbeidere. Derfor er det sentralt å ta forebyggende helse på alvor. Har du generelle helseplager eller en vond rygg på arbeidsplassen? Hvorvidt det er snakk om å tilrettelegge på hjemmekontoret eller på kontoret for å få et bedre fysisk arbeidsmiljø kan du få gode råd av våre bedriftsfysioterapeuter – enten ved å komme innom eller digitalt.

KONTAKT OSS

ERGONOMI PÅ ARBEIDSPLASSEN

«Anne har hjulpet oss med alt fra arbeidsplassvurderinger til utprøving og veiledning på ulike ergonomiske hjelpemidler«

Elin Ekroll, HR direktør Scandic

Anne Haarberg Medco dinHMS
Ergocafe Oslo Medco dinHMS

ERGOKAFE

Gjør som mange av våre kunder, kom innom for å teste ut forskjellige stoler, bord og rollemouse selv. Kaffen byr vi på!

Utvalg av ergonomiske hjelpemiddel

Her er et utvalg av noen av de produktene vi kan tilby i vår ergokafe. Er du bekymret for personlig oppmøte, men alikevel trenger bistand i forbindelse med god ergonomi på hjemmekontoret, da kan du laste ned en veileder fra FHI her;

Ergonomiske Stoler

Backapp stolen
Vi har et utvalg av ergonomiske stoler som våre bedriftsfysioterapeuter kan bistå med rådgivning til. Lær hvordan du kan trene i arbeidstiden og unngå å få dårlig rygg. eksempelvis tilbyr vi;
Backapp 2.0 er en stol som styrker og trener dine indre muskler rundt ryggsøylen, mens du sitter. Back App stolen er en unik ryggtreningsstol for deg som ønsker å forebygge og helbrede ryggplager.

CONTOUR ROLLERMOUSE

ALDRI MER MUSEARM?

Sentrert mus

 

Contour RollerMouse er et revolusjonerende ergonomisk arbeidsredskap som erstatter den tradisjonelle datamusen. Den er et sentralt plassert pekeredskap til PC og Mac som gjør det mulig å flytte markøren ved hjelp av helt lette bevegelser med rullestaven.

HEV SENK PULT FRA VITRA

Vi leverer ulike typer hev senk pulter og har pulter fra leverandører som Vitra med flere.

«Tyde incorporates special features to address the acoustic challenges of today’s open plan offices: the electric height adjustment motor is especially quiet and concealed under the table inside a sound-absorbing cover. In addition, the newly developed screens made of polyester fleece work effectively with the cover to dampen ambient noise«. VITRA

ERGONOMISKE STOLER, BORD OG ROLLERMOUSE

Våre ergoterapeuter hjelper deg der du er. Bestill befaring, så kommer vi og hjelper deg der du er. Ved vårt kontor i Oslo kan du prøve vårt nye konsept, som er utarbeidet av våre fysioterapeuter for å tilrettelegge for en bedre arbeidsplass, enten det er på hjemmekontoret eller på arbeidsplassen. Her har du mulighet til å få hjelp til og tilrettelegge med spesielt ergonomiske stoler, bord og rollermouse for å nevne noe. Vi tilbyr også rådgivning fra en av våre bedriftsfysioterapeuter, slik at du kan få teste ulike stoler, bord og rollermouse for å se hva som fungerer for deg. I tillegg byr vi på en kopp kaffe.

Back App

Spesial tilpassede stoler for bearbeiding og forebygging av ryggskader

Contour RollerMouse

Sentrert mus
Contour RollerMouse er et revolusjonerende ergonomisk arbeidsredskap som erstatter den tradisjonelle datamusen. Den er et sentralt plassert pekeredskap til PC og Mac som gjør det mulig å flytte markøren ved hjelp av helt lette bevegelser med rullestaven.

HÅG Norskproduserte møbler

Levert i sammarbeid med Kontorrama
Norges mest kjente leverandør av kontormøbler

MALMSTOLEN

På det moderne kontoret er balansen mellom aktivitet och fokus sentral. Med dyp kunnskap innen ergonomi hjelper vi mennesker å gjøre en positiv forandring. For alltid.

VITRA

Vitra jobber også med noen av nåtidens mest anerkjente designere som Antonio Citterio, Ronan og Erwan Bouroullec, Hella Jongerius og Jasper Morrison. Sammen med Vitra utvikles nye spennende produkter til både private og offentlige rom.