Vår filosofi er «jo enklere jo bedre». På denne måten kan bedriften din sine ressurser brukes på å etablere gode rutiner for å sikre trygg mat. Målet vårt er å hjelpe deg slik at dere enklere kan forstå regelverket for IK-mat. Dette blir også omtalt som hygieneforskriften.
Vi leverer et av markedets mest brukervennlige og forståelige IK matsystem, med forslag til skjema, sjekklister og rutiner som tilpasses ditt kjøkken. Du får et arkiv for lagring av utførte oppgaver.
Systemet er egnet for hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, catering, storkjøkken, slaktere, bakerier, fiskeforretninger, detaljhandel og tilsvarende som må utarbeide interne rutiner for å sikre trygg mat.
"Et godt IK matsystem tilpasset din virksomhet bidrar til redusert svinn, økt kvalitet, bedre personalhåndtering og derigjennom økt lønnsomhet".
Cahtrine Hebnes
Leder HMS-rådgivning og kvalitetsansvarlig
Med Kuba IK Mat har du alltid kontroll på dokumentasjonen når du får uanmeldt besøk fra Mattilsynet.
I Kuba IK-Mat systemet finner du viktige funksjoner for å opprettholde gode rutiner for internkontroll:
Fortløpende oppdatering fra Lovdata.
Utfør smilefjeskontrollen på egenhånd.
Utfør temperaturkontrollen fra mobilen.
Dette systemet er nettbasert og inneholder moduler for sjekklister, oppgaver, aktiviteter, avvik med mer. Dette tilbys både på mobil, nettbrett og PC/Mac. Personen som er ansvarlig for et avvik eller en forbedringsmelding får varsel, som kan inneholde både video, bilde og tekst. Målet er en oversiktlig og enkel organisering av et kjøkken.
Hentet fra: arbeidstilsynet.no